Designpaket large

I vårt designpaket large ingår: Logotyp, symbol, färger, femte element och en omfattande grafisk manual med regelverk och instruktioner. Leverans av filer för logotyp, symbol och femte element som ska fungera för både tryck (CMYK) och digitalt (RGB), färgkoder för både tryckt och digitalt bruk.

Eventuellt kan kostnad för typsnitt tillkomma.

Kund: Kvarteret Utopia

Gallerian Utopia kontaktade oss då de efter ett gediget varumärkesarbete fått insikt i att gallerian numera är en mötesplats som är så mycket mer än bara shopping. Kvarteret Utopia blev det nya namnet och med den nya grafiska profilen ville man att gallerian skulle kännas som mitt, ditt, allas kvarter. Det är här man möts. En bit av Umeå, med bra läge för nästan allt: äta, sova, träna, shoppa, spana, jobba, spela, bruncha, dansa, umgås och bara vara. Kvarteret Utopia helt enkelt.

Vår kund kände ett stort behov av en större designleverans som skapade förutsättningar att synas och verka korrekt i alla deras olika kanaler, både via oss men även på egen hand. Det behövdes ett stort grafiskt toolkit, en detaljerad manual och mallar för både analogt och digitalt bruk.

Kvarteret Utopia valde att också addera en mer omfattande hemsida från vår plusmeny.

”Vi ville bli överraskade och hitta ett eget, annorlunda och lite knasigt grafiskt uttryck. En stil som välkomnar alla. Huxflux lyckades med detta och skapade många bra verktyg för oss att konsekvent kunna arbeta med det nya designmanéret. Både själva, men även tillsammans med Huxflux.” Mona Liden, Centrumledare kvarteret Utopia
kvarteret-utopia-grid