Uppdatering grafisk profil

Kund: Bostaden

Bostaden har varit ett större projekt som pågått under lång tid, där vi i stort sett uppdaterat det mesta visuellt men ständigt med fokus på att hålla i Bostadens igenkänning, detta för att bevara/öka deras redan höga varumärkeskännedom.
För Bostaden har vi bland annat tagit fram en uppdatering av deras logotyp 
(med röd/vit platta och payoff), sett över hur färger ska användas och skapat 
nya skalor. Vi har satt nya regler för typografi, skapat layoutmallar, tagit fram profilprogram för kläder och bilar, ett nytt illustrationsmanér samt program för byggskyltar. Allt sammanfattat i en ny grafisk manual där det gamla bostaden visuellt lever kvar, fast i en uppdaterad, större och mer modern skrud.

Men här kommer vi till något viktigt. Vi har sagt det innan, och säger det igen. Huxflux finns till för alla, miljardbolag, mellanstort företag och mindre start-ups. Vissa har behov att ändra färgpalett eller lägga till ett typsnitt och få ordning på sin typografi. Andra vill addera en symbol till loggan, ett femte element till designen eller helt enkelt modernisera för att passa in bättre i digitala kanaler. Listan kan göras väldigt lång, men vi tar oss an den förändring ni önskar att göra med stort engagemang och ser till att det blir rätt för just ert företag.